In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. 

Betaaloptie 1: Betaal per Tikkie

Tikkie is een gratis app voor iPhone en Android. (gratis te downloaden in de Playstore). Hiermee stuurt u makkelijk betaalverzoekjes naar familie of vrienden. De betaling verloopt via iDEAL en de eigen vertrouwde bank. De app is beschikbaar voor iedereen met een betaalrekening in Nederland.

Om gebruik te maken van Tikkie hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Heeft u Tikkie op uw telefoon, dan kun u direct met Tikkie betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betaaloptie 2: Contant of met pin

Wanneer u de bestelling komt afhalen bij ons in de winkel, dan is deze af te reken contact of per pin. Bij bezorgen kunt u contant betalen of met een Tikkie (zoals hierboven beschreven). 

Mochten deze manieren van betalen een probleem zijn, is er altijd overleg mogelijk 

LET OP: Veel van onze producten zijn vers en worden met zorg handmatig klaargemaakt. Dit kan betekenen dat het bedrag in de winkel soms iets kan afwijken met het bedrag dat in onze online winkel wordt getoond. Het verschil zal echter minimaal zijn.