Villa Truffo
Omschrijving

Villa Truffo is een gethermiseerde kaas met Italiaanse zwarte truffel. In de Italiaanse bossen van Monti Sibillini vindt de speurtocht plaats naar deze zwarte truffels. De truffel is familie van de paddenstoel en heeft een verfijnde smaak. Haar aroma komt optimaal tot zijn recht wanneer de zwarte truffel wordt verwerkt. Door de unieke combinatie van Hollandse kaas van de boerderij en de intense smaak van zwarte truffel ontstaat een kaas met temperament! Bijzonder romig en een ware specialiteit. Een echte luxe kaas die in de kaaswereld de innovatie een stap voor is.

In Polsbroekerdam staan de koeien die de melk geven voor Villa Truffo. De boer bereidt volgens geheim recept de Villa Truffo. Vervolgens ligt de kaas op houten planken te rijpen en na een 8 weken rijping is de kaas klaar om te worden gegeten.

Villa Truffo wint zelfs twee GOUDEN sterren bij de Great Taste Awards 2013 voor haar bijzondere smaak. Gekeurd door minstens drie verschillende panels deden uitwijzen dat de kaas de gradatie: 'excellent' behaalde. ’Villa Truffo kreeg als feedback: ‘Een prachtige kaas met een geweldige geur en een romige smaak waarbij de aroma van truffels je tegemoet komt!’ aldus de jury. Een ware beloning voor deze truffelkaas van de boerderij.

Villa Truffo

Villa Truffo is een gethermiseerde kaas met Italiaanse zwarte truffel.

Kies een gewicht
€ 7,95
250 gram
€ 31,80 per Kilo
Villa Kruidenkaas
Koe
Gethermiseerd
Jong belegen
48+
Melk
Glutenvrij